La Circoteca de Valls ofereix activitats amb reconeguts artistes del món del circ

1
El recorregut de la Circoteca. Font: Íngrid Gustems

Irina Balart. VALLS. La Companyia Passabarret ha organitzat una programació d’espectacles fins al maig. La Circoteca ofereix el seu cicle habitual de “circoloquis”, una sèrie d’espectacles amb companyies joves en què el públic té l’oportunitat d’interactuar amb l’artista. A diferència dels espectacles convencionals, aquests es fan a taquilla inversa, és a dir, l’espectador paga al final de la funció decidint el preu que consideri oportú. La primera proposta comença el 25 de febrer amb The Vals Paper del malabarista Moi Jordana.

A partir d’aquí, hi haurà nou activitats més, en les quals hi haurà reconeguts professionals circenses. “Tenim la gran sort de comptar amb els professionals més prestigiosos i reconeguts”, afirma Dèlia Batet, responsable de la Circoteca. El 19 de març el famós clown Leo Bassi oferirà un curs d’un dia per ser pallasso. El preu, que és de 100 euros, inclourà l’assistència a una conferència el dia anterior.

També destaca el curs de flexibilitat i contorsió amb la reconeguda contorsionista Ane Miren el 13 de maig. En aquesta activitat els preus ronden entre els 80 i els 100 euros depenent de si el públic vol fer flexibilitat i contorsió o només flexibilitat. En Tortell Poltrona visitarà la Circoteca el 21 de maig amb l’espectacle Post-clàssic. L’actuació tindrà lloc als Jardins de la Casa Fèlix (Valls) amb un preu de 12 euros.

Leo Bassi, font: companyia Passabarret
Leo Bassi. Font: Companyia Passabarret

Per a aquells que vulguin gaudir d’activitats en família, Passabarret els presenta una sèrie de tallers anomenats “circ en família”. El 6 de març i el 3 d’abril els infants podran experimentar com a veritables artistes de circ. “Circ en família” és una de les activitats més destacades de la Circoteca amb un preu de 5 euros. I una altra activitat a remarcar és la projecció del documental “Solo para payasos” de Lucas Martelli el 30 de març. En aquesta estrena l’entrada és exclusiva i privada per a tot tipus de pallassos. “Ens agradaria congregar al cinema la major quantitat de pallassos de la província, per veure’ns les cares i poder fer una activitat poc comú i sorprenent”, explica Dèlia Batet.

La companyia Passabarret treballa fent circ de carrer i  també com a carpa itinerant actuant a llocs com França, Holanda o Cuba. A més, gestiona la Circoteca, una entitat que s’encarrega de la difusió i divulgació del món del circ a la província de Tarragona. Cada any ofereix noves propostes per aficionats i amateurs amb l’objectiu que “es respiri circ durant tot l’any“. “És una programació àmplia d’activitats, tant lúdiques com formatives, que busca oferir propostes de circ a tota la gent aficionada del Camp de Tarragona”, conclou Batet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s