Comencen les jornades de circ familiar

Andrea Balart. BARCELONA Avui ha començat el cicle de circ familiar organitzat per la Xarxa d’espais de Circ de Catalunya. Es tracta de la 9a edició de tallers per a infants i pares que es presenta. L’objectiu és difondre i promoure aquestes arts escèniques i que pares i fills passin un temps en família descobrint el circ.

L’activitat ha començat aquest matí a les 11 a Ca l’Estruch (Sabadell), on la mainada juntament amb els seus pares, ha pogut experimentar i provar les principals arts circenses (equilibris sobre objectes, malabars, trapezis, entre d’altres). Demà a les 11 a la Circoteca de Valls tindrà lloc un taller amb activitats per a tota la família i a les 10h a l’escola de circ Rogelio Rivel (Barcelona) nens i adults podran apropar-se al món del circ no com a espectadors sinó com a veritables artistes.

El preu de totes dues activitats serà de 5€ per persona. El diumenge 14 de febrer finalitzaran aquests tallers a la Crica de Manresa, on per només 2€ els infants podran provar de ser per un dia autèntics professionals del circ.

L'estruch a Sabadell, font: wikimedia commons (jperez12)
L’estruch a Sabadell, font: wikimedia commons (jperez12)

Vols saber on trobar aquests espais circenses?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s