Manifest

Aquest blog pretén ser un humil mitjà de comunicació que gira al voltant del circ. Les seves creadores, l’Andrea Balart (@Andreaabc18), la Irina Balart (@96Irinab) i l’Íngrid Gustems (@gustems_ingrid), som estudiants de segon curs de periodisme a la Universitat Pompeu Fabra, a Barcelona, i hem copsat la manca d’un mitjà global que tracti el món del circ des d’un enfocament informatiu i permeti la confluència de totes aquelles persones que, com nosaltres, se sentin atretes per la meravellosa atmosfera de les llums, els colors i el moviment del circ, per les rialles dels petits i els grans, per la dedicació dels artistes i l’evolució del concepte d’espectacle.

Des de Pa i Circ podreu llegir, dia rere dia, tot tipus de notícies relacionades amb el circ, cròniques d’espectacles que cobrirem i entrevistes amb personatges esdevinguts d’aquest món de fantasia. A més, us avisarem de tots els actes i tallers circenses que passin per Catalunya i també hi trobareu història, curiositats, i serveis.

Ens podeu seguir a les xarxes socials (Facebook, Twitter) i compartir les nostres entrades quan us semblin interessants, i tots els comentaris constructius seran ben rebuts per ajudar-nos a millorar. També podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic paicircblog@gmail.com.

Moltes gràcies.

Andrea, Irina i Íngrid

IMG-20160122-WA0000 (2)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s